Destek

Tahti Vizesi

tahiti bayrak

TAHiTi ViZESi

Önemli Uyarılar

TAHiTi  iÇiN ViZE BAŞVURULARI  FRANSA BÜYÜKELÇiLiĞi YADA BAŞKONSOLOSLUĞUNA  YAPILMAKTADIR!! (Bkz:Fransa)

vize evrak BORDO ( Normal)  YEŞiL (Hususi)  ve  GRi (Hizmet)  pasaportlardan vize  istenmektedir.!  (Bkz.Vize Rejim Tablosu)

vize evrak  SiYAH (Diplomatik)  pasaportlara  1 Aya kadar vize uygulanmamaktadır.  (Bkz.Vize Rejim Tablosu)

vize evrak Tahiti  vizesi için istenen tüm evraklar Fransa  Başkonsolosluğunun istemiş  olduğu   evraklarla aynı  olup  mutlaka konfirmeli otel rezervasyonu gerekmekte ve  başvurular 15 günde sonuçlanmaktadır.

vize evrak Fransa / Schengen sahasına giren tüm yabancı uyruklular geçerli seyahat sağlık  sigortası yaptırmak  zorundadırlar. (Bkz.Seyahat Sigortası) 

vize evrak Değerli yolcularımız başvurularınızın Konsoloslukların randevu sistemi ile çalışması  ve bayram - yılbaşı- sömestr - fuar - paskalya - dil okulu vb gibi yoğun başvuruların  olduğu günlere rastlaması durumunda konsolosluklarında çok yoğun olabileceğini 
     dikkate alarak  seyahat planınızı en az 30 gün önceden yapmanızı  ve müracaatınızın  sonuçlanması durumunda almış olduğunuz vizenin üzerinde yazılı  olan  bilgilerin   doğruluğunu  mutlaka kontrol etmenizi önemle hatırlatırız.

 

Tahiti Vizesi, Tahiti Vize Evrakları, Tahiti Vize Formu, Tahiti Konsolosluğu