Destek

Norveç Vize Evrakları

afganistan

NORVEÇ ViZE EVRAKLARI

Vize Tipi

Turistik Vize / Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının  bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar '' ile ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına  vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet  normal vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek Şirket antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış gidiş amacını ve  gidiş- dönüş tarihlerini  belirten Norveç Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Şirketin imza sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic. veya San. Odası - son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları  (Orjinal ve fotokopileri) (güncel  - hesap hareketli ve bakiyeli) 

turistik-vize-secenek Tapu fotokopileri (Var ise) 11- Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)   

turistik-vize-secenek Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi yada bu bilgilerin  hepsini  içeren         Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli  Nüfus kayıt örneği  istenmektedir.

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Bkz:Seyahat sağlık sigortası)

turistik-vize-secenek Konsolosluk  pasaportunuzun 1-2-3 ile 4. (Temdit  yani Geçerlilik sürelerini gösteren ve var ise diğer  uzatılmış temdit  sayfaları  yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar)  38. sayfa ve 60. sayfa (Son Kimlik sayfası) ile birlikte  var ise  daha önceden alınmış olan tüm "Schengen''   vizelerinin fotokopilerini istemektedir!! 

Turistik Vize / SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş tarihinden  en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının  bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına  vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet normal vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek Şirket antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Norveç Büyükelçiliğine  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic. veya San. Odası - son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

turistik-vize-secenek SSK işe giriş bildirgesi (yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda   bir önceki  çalıştığı  işyerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir)

turistik-vize-secenek Maaş Bordrosu (Son 3 ay)

turistik-vize-secenek SSK'lı Hizmet Dökümü 

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları  (Orjinal ve fotokopileri) (güncel  - hesap hareketli ve bakiyeli) 

turistik-vize-secenek Tapu fotokopileri (Var ise)

turistik-vize-secenek Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)   

turistik-vize-secenek Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi yada bu bilgilerin  hepsini  içeren         Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli  Nüfus kayıt örneği  istenmektedir.

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Bkz:Seyahat sağlık sigortası)

turistik-vize-secenek Konsolosluk  pasaportunuzun 1-2-3 ile 4. (Temdit  yani Geçerlilik sürelerini gösteren ve  var ise diğer  uzatılmış temdit sayfaları  yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar)  38. sayfa ve 60.  sayfa  (Son Kimlik sayfası) ile birlikte  var ise  daha önceden alınmış olan tüm "Schengen''  vizelerinin fotokopilerini istemektedir!!

Turistik Vize / Esnaf ve Sanatkarlar ile Serbest Meslek Sahipleri

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının  bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına  vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Talep Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

turistik-vize-secenekYeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet  normal  vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek Firma antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış gidiş amacını ve gidiş - dönüş tarihlerini belirten Norveç Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Firma sahibinin imza beyannamesi fotokopisi

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı bulunduğu meslek odasından - son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi (Var ise)

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları  (Orjinal ve fotokopileri) (güncel  - hesap hareketli ve bakiyeli)   

turistik-vize-secenek Tapu fotokopileri (Var ise)

turistik-vize-secenek Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

turistik-vize-secenek Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi yada bu bilgilerin  hepsini  içeren  Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli  Nüfus kayıt örneği  istenmektedir.

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu 14- Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Bkz:Seyahat sağlık sigortası)

turistik-vize-secenek Konsolosluk  pasaportunuzun  1-2-3 ile 4. (Temdit  yani Geçerlilik sürelerini gösteren ve  var ise diğer  uzatılmış temdit  sayfaları  yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) 38. sayfa ve 60. sayfa  (Son Kimlik sayfası) ile birlikte  var ise  daha önceden alınmış olan tüm "Schengen''     vizelerinin fotokopilerini istemektedir!! 

Turistik Vize / Avukatlar-Doktorlar-Eczacılar-Diş Hekimleri-Mühendisler

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının  bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına  vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Talep Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet  normal  vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek Firma antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış gidiş amacını ve gidiş - dönüş tarihlerini belirten  Norveç Büyükelçiliğine hitaben   yazılmış vize talep dilekçesi 5- Firma sahibinin imza beyannamesi fotokopisi

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı bulunduğu meslek odasından - son 3 ay tarihli)
 
    AVUKATLAR - BARO’DAN
    DOKTORLAR - TABiPLER ODASINDAN
    ECZACILAR - ECZACILAR ODASINDAN
    DiŞ HEKiMLERi - DiŞ HEKiMLERi ODASINDAN
    MiM. VE MÜHENDiSLER - MiM. VE MÜH.ODASINDAN  belge almalıdırlar.
 
turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem) 8- Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi (Var ise)

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdan fotokopileri (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)

turistik-vize-secenek Tapu fotokopileri (Var ise)

turistik-vize-secenek Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)  12- Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi yada bu bilgilerin  hepsini  içeren Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli  Nüfus kayıt örneği  istenmektedir.

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu 14- Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Bkz:Seyahat sağlık sigortası)

turistik-vize-secenek Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3 ile 4. (Temdit  yani Geçerlilik  sürelerini gösteren ve var ise diğer  uzatılmış temdit sayfaları  yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) 38. sayfa ve 60. sayfa  (Son Kimlik sayfası) ile birlikte  var ise  daha önceden alınmış olan tüm "Schengen''     vizelerinin fotokopilerini istemektedir!! 

Turistik Vize / Devlet Dairesinde Çalışanlar (Resmi Kurum)

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar  boş vize sayfasının bulunması  gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına  vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet  normal  vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek  Norveç Büyükelçiliğine  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Bağlı bulunduğu makamdan görev yazısı

turistik-vize-secenek Resmi kurum görev kimlik kartının önlü - arkalı fotokopisi

turistik-vize-secenek Maaş bordrosu (Son 3 ay)

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları  (Orjinal ve fotokopileri) (güncel  - hesap hareketli ve bakiyeli)   

turistik-vize-secenek Tapu fotokopileri (Var ise)

turistik-vize-secenek Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

turistik-vize-secenek Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi yada bu bilgilerin  hepsini  içeren Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli  Nüfus kayıt örneği  istenmektedir.

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu 13- Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Bkz:Seyahat sağlık sigortası)

turistik-vize-secenek Konsolosluk  pasaportunuzun  1-2-3 ile 4. (Temdit  yani Geçerlilik  sürelerini gösteren ve  var ise diğer  uzatılmış temdit  sayfaları  yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) 38. sayfa ve 60. sayfa  (Son Kimlik sayfası) ile birlikte  var ise daha önceden alınmış olan tüm  "Schengen''    vizelerinin fotokopilerini istemektedir!! 

Turistik Vize / Emekliler

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının  bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile ''Gümrük ve döviz kayıtları''sayfalarına  vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Talep Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet normal  vesikalık resim.

turistik-vize-secenek  Norveç  Büyükelçiliğine  hitaben yazılmış gidiş amacını ve gidiş - dönüş tarihlerini  belirten vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Emeklilik cüzdanının veya kartının fotokopisi

turistik-vize-secenek Emeklilik maaşı aldığı banka kartı ve/veya banka cüzdanının fotokopisi (Aldığı net maaş  miktarını gösteriyor olmalı)  

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları  (Orjinal ve fotokopileri) (güncel  - hesap hareketli ve bakiyeli)    

turistik-vize-secenek Tapu fotokopileri (Var ise)

turistik-vize-secenek Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

turistik-vize-secenek Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada Nüfus kayıt örneği istenmektedir        

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Bkz:Seyahat sağlık sigortası)

turistik-vize-secenek Konsolosluk  pasaportunuzun  1-2-3 ile 4. (Temdit  yani Geçerlilik  sürelerini gösteren ve  var ise diğer  uzatılmış temdit  sayfaları  yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) 38. sayfa ve 60. sayfa  (Son Kimlik sayfası) ile birlikte  var ise  daha önceden alınmış olan  tüm "Schengen''  vizelerinin fotokopilerini  istemektedir!! 

Turistik Vize / Ev Hanımları

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına  vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Talep Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık resim.

turistik-vize-secenek Tüm masrafların eşi tarafından karşılanacağını belirten Norveç  Büyükelçiliğine  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Eşine ait iş evrakları

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları  (Orjinal ve fotokopileri) (güncel  - hesap hareketli ve bakiyeli)  

turistik-vize-secenek Tapu fotokopileri (Var ise)

turistik-vize-secenek Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

turistik-vize-secenek Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada Nüfus kayıt örneği istenmektedir

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu 11- Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Bkz:Seyahat sağlık sigortası)

turistik-vize-secenek Konsolosluk  pasaportunuzun  1-2-3 ile 4. (Temdit  yani Geçerlilik sürelerini gösteren ve  var ise diğer  uzatılmış temdit  sayfaları  yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) 38. sayfa ve 60. sayfa  (Son Kimlik sayfası) ile birlikte  var ise  daha önceden alınmış olan tüm "Schengen''   vizelerinin fotokopilerini istemektedir!! 

afganistan

NORVEÇ TiCARi ViZE

Vize Tipi

Ticari Vize / Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş tarihinden      itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar '' ile ''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına  vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet  normal vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek Davetiye (Norveç  Dışişleri Bakanlığından onaylı  davetiye.)

turistik-vize-secenek Şirket antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış gidiş amacını ve   gidiş- dönüş tarihlerini belirten Norveç Büyükelçiliğine  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic. veya San. Odası - son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi  (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları  (Orjinal ve fotokopileri) (güncel  - hesap hareketli ve bakiyeli)  

turistik-vize-secenek Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi yada bu bilgilerin  hepsini  içeren  Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli  Nüfus kayıt örneği  istenmektedir.

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Bkz:Seyahat sağlık sigortası)

turistik-vize-secenek Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3 ile 4 (Temdit yani geçerlilik sürelerini gösteren ve  var ise diğer uzatılmış temdit sayfaları yani 5-6-7-8-9-10. sayfalar) 38. sayfa ve 60. sayfa  (Son kimlik sayfası) ile birlikte var ise daha önceden alınmış olan tüm 'Schengen' vizelerinin  fotokopilerini istemektedir.

Ticari Vize / SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının  bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar '' ile ''Gümrük ve döviz kayıtları''sayfalarına  vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet  normal vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek Davetiye (Norveç Dışişleri  Bakanlığından onaylı  davetiye.)

turistik-vize-secenek Şirket antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış gidiş amacını ve  gidiş- dönüş tarihlerini belirten Norveç Büyükelçiliğine  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic. veya San. Odası - son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi  (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

turistik-vize-secenek SSK işe giriş bildirgesi (yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda  bir önceki  çalıştığı  işyerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir)

turistik-vize-secenek Maaş Bordrosu (Son 3 ay)

turistik-vize-secenek SSK'lı Hizmet Dökümü 

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları  (Orjinal ve fotokopileri) (güncel  - hesap hareketli ve bakiyeli)  

turistik-vize-secenek Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi yada bu bilgilerin  hepsini  içeren  Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli  Nüfus kayıt örneği  istenmektedir.

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Bkz:Seyahat sağlık sigortası)

turistik-vize-secenek Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3 ile 4 (Temdit yani geçerlilik sürelerini gösteren ve  var ise diğer uzatılmış temdit sayfaları yani 5-6-7-8-9-10. sayfalar) 38. sayfa ve 60. sayfa  (Son kimlik sayfası) ile birlikte var ise daha önceden alınmış olan tüm 'Schengen'  vizelerinin  fotokopilerini istemektedir.

 

Norveç Vizesi, Norveç Vize Evrakları, Norveç Vize Formu, Norveç Konsolosluğu