Destek

İrlanda Vize Evrakları

irlanda bayrak

iRLANDA TURiSTiK ViZE

Vize Tipi

Turistik Vize 

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış, Temdit süresi en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize başvuru formları Online olarak hazırlanmış olup eksiksiz ve büyük harflerle doldurularak print edilmeli  ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  3 adet  vesikalık resim.

turistik-vize-secenek Şirket antetli kağıdına-gidiş amacını belirten-kaşeli-ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  irlanda  Büyükelçiliğine hitaben ingilizce olarak  yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi geçmemiş)

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San. Odası  - son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi                                                                                                                         

turistik-vize-secenek SSK işe giriş bildirgesi (Yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda bir önceki çalıştığı  işyerinden eski SSK işe  giriş bildirgesini temin etmelidir.)

turistik-vize-secenek Maaş Bordrosu (son 3 ay)

turistik-vize-secenek SSK'lı Hizmet Dökümü 

turistik-vize-secenek Otel ve Uçak rezervasyon formu

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)

turistik-vize-secenek Var ise  üzerinize  kayıtlı bulunan Tapu  ve Araç ruhsatı  fotokopileri  

turistik-vize-secenek Nüfus idaresinden alınmış Vukuatlı Nüfus kayıt örneği 

turistik-vize-secenek Konsolosluk  pasaportunuzun  işlem görmüş tüm sayfaların fotokopisini istemektedir.                          

turistik-vize-secenek NOT:    istanbuldaki Konsolosluk  yukarıda istenilen tüm evrakları  2 set halinde istemektedir. Ankara' dan yapılacak müracaatlarda ise  1 set evrak yeterli olacaktır.. Vize başvuruları yaklaşık 10 gün  sürmektedir.
turistik-vize-secenek NOT:  Yukarıda istenen tüm evrakların Yeminli  tercümandan onaylı  olması gerekmektedir.!

afganistan

iRLANDA TiCARi ViZE

Vize Tipi

Ticari Vize

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış, Temdit süresi en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize başvuru formları Online olarak hazırlanmış olup eksiksiz ve büyük harflerle doldurularak print edilmeli  ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  3 adet  vesikalık resim.

turistik-vize-secenek Davetiye (irlanda’daki görüşmeye gidilecek firma tarafından - - ziyaretin tarihleri- ziyaret sebebi- masrafların kim tarafından karşılanacağını- konaklama ayrıntılarını ve irtibat kurulacak kişi ile ilgili tüm bilgilerin belirtilmesi gerekmektedir)

turistik-vize-secenek Şirket antetli kağıdına-gidiş amacını belirten-kaşeli-ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  irlanda  Büyükelçiliğine hitaben ingilizce olarak  yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi geçmemiş)

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San. Odası  - son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenekTicaret Sicil Gazetesi fotokopisi                                                                                                                         

turistik-vize-secenek SSK işe giriş bildirgesi (Yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda bir önceki çalıştığı  işyerinden eski SSK işe  giriş bildirgesini temin etmelidir.)

turistik-vize-secenek Maaş Bordrosu (son 3 ay)

turistik-vize-secenekSSK'lı Hizmet Dökümü (

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)

turistik-vize-secenekVar ise  üzerinize  kayıtlı bulunan Tapu  ve Araç ruhsatı  fotokopileri 

turistik-vize-secenek T.C  Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

turistik-vize-secenek Konsolosluk  pasaportunuzun  işlem görmüş tüm sayfaların fotokopisini istemektedir.

turistik-vize-secenek Otel ve Uçak rezervasyonu                          

turistik-vize-secenek NOT:  istanbuldaki Konsolosluk  yukarıda istenilen tüm evrakları  2 set halinde istemektedir. Ankara' dan yapılacak müracaatlarda ise  1 set evrak yeterli olacaktır.. Vize başvuruları yaklaşık 10 gün  sürmektedir.
turistik-vize-secenek NOT:  Yukarıda istenen tüm evrakların Yeminli  tercümandan onaylı  olması gerekmektedir!!!!