Destek

Hindistan Vize Evrakları

hindistan bayrak

HiNDiSTAN TURiSTiK ViZE

Vize Tipi

Turistik  Vize / şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyehatin bitiş tarihinden  itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi  eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek şirket antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Hindistan Başkonsolosluğuna  hitaben ingilizce  olarak yazılmış  vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic. veya San. Odası - son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi 

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

turistik-vize-secenek Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada Nüfus kayıt örneği istenmektedir

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu  yada  Tur programı 

turistik-vize-secenek ikametgah  veya  kendi adına kayıtlı bir fatura. (Telefon--Elektrik--Su--Doğalgaz vb)

Ticari Vize / SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı) 

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyehatin bitiş tarihinden  itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi  eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek şirket antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Hindistan Başkonsolosluğuna  hitaben ingilizce  olarak yazılmış  vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic. veya San. Odası - son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi 

turistik-vize-secenek SSK işe giriş bildirgesi (yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda bir önceki çalıştığı  işyerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir)

turistik-vize-secenek Maaş Bordrosu (Son 3 ay)

turistik-vize-secenek SSK' lı  Hizmet Dökümü 

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

turistik-vize-secenek Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada Nüfus kayıt örneği istenmektedir

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu  yada  Tur programı 

turistik-vize-secenek ikametgah  veya  kendi adına kayıtlı bir fatura. (Telefon--Elektrik--Su--Doğalgaz vb)

Turistik Vize / Esnaf ve Sanatkarlar ile Serbest Meslek Sahipleri

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyehatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize  sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır) 3- Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet vesikalık resim 

turistik-vize-secenek Firma antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Hindistan  Başkonsolosluğuna  hitaben ingilizce  olarak yazılmış   vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek imza Beyannamesi fotokopisi

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı bulunduğu odadan ve son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenekVergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi (şirket  ise)

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

turistik-vize-secenek Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada Nüfus kayıt örneği istenmektedir.

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi         

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu yada Tur programı

turistik-vize-secenek ikametgah  veya  kendi adına kayıtlı bir fatura. (Telefon--Elektrik--Su--Doğalgaz vb)

Turistik Vize / Avukatlar-Doktorlar-Eczacılar-Diş Hekimleri-Mühendisler

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyehatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arkası beyaz fonlu  2 adet vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek Firma antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Hindistan Başkonsolosluğuna  hitaben ingilizce  olarak yazılmış   vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek imza Beyannamesi fotokopisi

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı bulunduğu odadan ve son 3 ay tarihli)
 
    AVUKATLAR - BARO’DAN
    DOKTORLAR - TABiPLER ODASINDAN
    ECZACILAR - ECZACILAR ODASINDAN
    Diş HEKiMLERi - Diş HEKiMLERi ODASINDAN
    MiM. VE MÜHENDiSLER - MiM. VE MÜH.ODASINDAN  belge almalıdırlar.

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem) 8- Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi (şirket  ise)

turistik-vize-secenekBanka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

turistik-vize-secenek Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada Nüfus kayıt örneği istenmektedir.

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi         

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu yada Tur programı

turistik-vize-secenek ikametgah  veya  kendi adına kayıtlı bir fatura. (Telefon--Elektrik--Su--Doğalgaz vb)

Turistik Vize / Devlet Dairesinde Çalışanlar (Resmi Kurum)

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyehatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve  arka fonu beyaz  2 adet vesikalık resim.

turistik-vize-secenek Hindistan  Başkonsolosluğuna hitaben ingilizce  olarak yazılmış   vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Bağlı bulunduğu makamdan görev yazısı

turistik-vize-secenek Resmi kurum görev kimlik kartının önlü - arkalı  fotokopisi

turistik-vize-secenek Maaş bordrosu (Son 3 ay)

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)   9- Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada Nüfus kayıt örneği istenmektedir

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi         

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu yada Tur programı

turistik-vize-secenek ikametgah  veya  kendi adına kayıtlı bir fatura. (Telefon--Elektrik--Su--Doğalgaz vb)

Turistik Vize / Emekliler

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyehatin bitiş  tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek Hindistan  Başkonsolosluğuna hitaben ingilizce  olarak yazılmış   vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Emeklilik cüzdanı fotokopisi

turistik-vize-secenek Emeklilik maaşı aldığı banka kartı ve/veya  banka cüzdanının fotokopisi (Aldığı net maaş miktarını gösteriyor olmalı.)

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)   8- Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada Nüfus kayıt örneği istenmektedir.

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi  

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu  yada Tur programı 

turistik-vize-secenek ikametgah  veya  kendi adına kayıtlı bir fatura. (Telefon--Elektrik--Su--Doğalgaz vb)

Turistik Vize / Ev Hanımları

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyehatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi  eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek Tüm masrafların eşi tarafından karşılanacağını belirten  Hindistan  Başkonsolosluğuna hitaben  ingilizce  olarak yazılmış  vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Eşine  ait iş evrakları 

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)   7- Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada Nüfus kayıt örneği istenmektedir

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası  yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi  

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu  yada Tur programı

turistik-vize-secenek ikametgah  veya  kendi adına kayıtlı bir fatura. (Telefon--Elektrik--Su--Doğalgaz vb)

Turistik Vize / Öğrenciler

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyehatin bitiş  tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize  sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile'Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi  eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet vesikalık resim.

turistik-vize-secenek Ebeveynler tarafından imzalı Hindistan Başkonsolosluğuna hitaben ingilizce  olarak yazılmış  vize talep dilekçesi 

turistik-vize-secenek Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

turistik-vize-secenek Muvafakatname; Konsolosluk tek başına yada Anne-babadan herhangi birisi ileseyahat edecek 0-18 arası çocuklar için, Noter onaylı MUVAFAKATNAME istemektedir.

turistik-vize-secenek Ebeveyn’lere ait iş evrakları

turistik-vize-secenekBanka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)   9- T.C. Kimlik numarası  yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi   10- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu  yada Tur programı

turistik-vize-secenek ikametgah  veya  kendi adına kayıtlı bir fatura. (Telefon--Elektrik--Su--Doğalgaz vb)

afganistan

HiNDiSTAN TiCARi ViZE

Vize Tipi

Ticari Vize / şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyehatin bitiş  tarihinden  itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi  eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek Davetiye (Hindistan'daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - iş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar  davetiyesi - fuar giriş kartı vb.)

turistik-vize-secenek şirket antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Hindistan Başkonsolosluğuna  hitaben ingilizce  olarak yazılmış  vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic. veya San. Odası - son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi 

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu   11- Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

Ticari Vize / SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyehatin bitiş  tarihinden  itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi  eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek Davetiye (Hindistan'daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - iş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar  davetiyesi - fuar giriş kartı vb.)

turistik-vize-secenek şirket antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Hindistan Başkonsolosluğuna  hitaben ingilizce  olarak yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic. veya San. Odası - son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

turistik-vize-secenek SSK işe giriş bildirgesi (yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda        bir önceki çalıştığı  işyerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir)

turistik-vize-secenekMaaş Bordrosu (Son 3 ay)

turistik-vize-secenek  SSK' lı  Hizmet Dökümü 

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu   14- Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

turistik-vize-secenek Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada Nüfus kayıt örneği istenmektedir

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

turistik-vize-secenek ikametgah  veya  kendi adına kayıtlı bir fatura. (Telefon--Elektrik--Su--Doğalgaz vb)