Destek

Cezayir Vize Evrakları

afganistan

CEZAYiR TiCARi ViZE

Vize Tipi

Ticari Vize / Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

turistik-vize-secenek Pasaport--(Pasaport  sahibi tarafından imzalanmış---Temdit süresi  seyehatin bitiş tarihinden  itibaren en az 6  Ay  ve  Pasaporta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar  boş vize sayfasının  bulunması  gerekmektedir. Pasaportun  ''Açıklamalar '' ile ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek Davetiye.(Cezayir ’deki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye-  iş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar  davetiyesi- fuar giriş kartı vb.)

turistik-vize-secenek Şirket antetli kağıdına-kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Cezayir Başkonsolosluğuna  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş )

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası -- son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi  (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

turistik-vize-secenek Otel ve Uçak  rezervasyonu

turistik-vize-secenek Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi  yada Nüfus kayıt örneği istenmektedir!!

Ticari Vize / SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)


turistik-vize-secenek Pasaport--(Pasaport  sahibi tarafından imzalanmış---Temdit süresi  seyehatin bitiş  tarihinden  itibaren en az 6  Ay  ve  Pasaporta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının  bulunması  gerekmektedir. Pasaportun  ''Açıklamalar '' ile''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!) 2- Vize Başvuru Formu

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık resim. 

turistik-vize-secenek Davetiye.(Cezayir ’deki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye-  iş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar  davetiyesi- fuar giriş kartı vb.)

turistik-vize-secenek Şirket antetli kağıdına-kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  Cezayir Başkonsolosluğuna  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş )

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası -- son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi  (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

turistik-vize-secenek SSK işe giriş bildirgesi (yolcu çalışma süresinin  1 yılı doldurmaması durumunda bir       önceki çalıştığı  işyerinden SSK işe  giriş bildirgesini temin etmelidir.)

turistik-vize-secenek Maaş Bordrosu (son 3 ay)

turistik-vize-secenek SSK Aylık Prim Bordrosu (Son 4 aylık—SSK'nın internet sitesinden alınabilir)  

turistik-vize-secenek Otel ve Uçak  rezervasyonu 14- Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi  yada Nüfus kayıt örneği istenmektedir!!

Ticari Vize / Esnaf ve Sanatkarlar ile Serbest Meslek Sahipleri

turistik-vize-secenek Pasaport--(Pasaport  sahibi tarafından imzalanmış---Temdit süresi seyahatin bitiş tarihinden itibaren  en az 6 Ay  ve  Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması  gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile''Gümrük ve döviz  kayıtları''  sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Talep Formu 

turistik-vize-secenek  Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık resim.

turistik-vize-secenek Davetiye.(Cezayir ’deki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye-  iş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar  davetiyesi- fuar giriş kartı vb.)

turistik-vize-secenek Firma antetli kağıdına-kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Cezayir Başkonsolosluğuna  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Firma sahibinin  imza Beyannamesi  fotokopisi

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı bulunduğu meslek odasından --son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi (Var ise)

turistik-vize-secenek Otel ve Uçak  rezervasyonu 11- Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi  yada Nüfus kayıt örneği istenmektedir!!

 

Cezayir Vizesi, Cezayir Vize Evrakları, Cezayir Vize Formu, Cezayir Konsolosluğu