Destek

Bulgaristan Vize Evrakları

afganistan

BULGARiSTAN TURiSTiK ViZE

Vize Tipi

Turistik Vize / Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş  tarihinden  itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile  ''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır.  Çocuk sahibi  olan yolcular  formda mutlaka belirtmelidirler.)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş--Rötuşsuz  ve Arka fonu beyaz Biometrik özelliklere sahip 2 adet  resim. 

turistik-vize-secenek Şirket antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Bulgaristan Başkonsolosluğuna  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)

turistik-vize-secenek Evli olan  yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi  yada bu bilgilerin  hepsini  içeren Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli  Nüfus kayıt örneği !

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

turistik-vize-secenek Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini  gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa ve var ise schengen vizelerinin fotokopilerini görmek istemektedir!! 9- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Enaz 1 Ay süresi  bulunan Seyahat sağlık sigortası poliçesi. Aile ziyaretinde  bulunacak  yolculardan  Orjinal  ve Yabancılar  polisinden onaylı davetiye istenmektedir

Turistik Vize - SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize  sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile  ''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır. Çocukları olan yolcular  formda mutlaka belirtmelidirler.

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş-- Rötuşsuz ve arka fonu beyaz  Biometrik özelliklere sahip 2 adet  resim.

turistik-vize-secenek Şirket antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Bulgaristan Başkonsolosluğuna  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek SSK işe giriş bildirgesi (yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda bir önceki çalıştığı  işyerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir)

turistik-vize-secenek Maaş Bordrosu (Son 3 ay)

turistik-vize-secenek SSK' lı  Hizmet Dökümü 

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

turistik-vize-secenek Evli olan  yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi  yada bu bilgilerin  hepsini  içeren       Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli  Nüfus kayıt örneği 

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

turistik-vize-secenek Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini  gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa ve  var ise schengen vizelerinin fotokopilerini görmek istemektedir!! 12- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Enaz 1 Ay süresi  bulunan Seyahat sağlık sigortası poliçesi. Aile ziyaretinde  bulunacak  yolculardan  Orjinal  ve Yabancılar  polisinden onaylı davetiye istenmektedir

Turistik Vize / Esnaf ve Sanatkarlar ile Serbest Meslek Sahipleri

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş  tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize  sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile  ''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır. Çocukları  olan yolcular  formda mutlaka belirtmelidirler.) 

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş-- Rötuşsuz ve arka fonu beyaz  Biometrik özelliklere sahip 2 adet  resim.

turistik-vize-secenek Firma  antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Bulgaristan Başkonsolosluğuna  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem) 

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

turistik-vize-secenek Evli olan  yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi  yada bu bilgilerin  hepsini  içeren Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli  Nüfus kayıt örneği 

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

turistik-vize-secenek Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini  gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa ve var ise schengen vizelerinin fotokopilerini görmek istemektedir!! 10- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Enaz 1 Ay süresi  bulunan Seyahat sağlık sigortası poliçesi.A ile ziyaretinde  bulunacak  yolculardan  Orjinal  ve Yabancılar  polisinden onaylı davetiye istenmektedir

Turistik Vize / Avukatlar-Doktorlar-Eczacılar-Diş Hekimleri-Mühendisler

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş  tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile  ''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır. Çocukları olan yolcular  formda mutlaka belirtmelidirler.) 

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş-- Rötuşsuz ve arka fonu beyaz  Biometrik özelliklere sahip 2 adet  resim.

turistik-vize-secenek Firma  Antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Bulgaristan Başkonsolosluğuna  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı bulunduğu odadan ve son 3 ay tarihli)
 
    AVUKATLAR - BARO’DAN     DOKTORLAR - TABiPLER ODASINDAN
    ECZACILAR - ECZACILAR ODASINDAN
    DiŞ HEKiMLERi - DiŞ HEKiMLERi ODASINDAN
    MiM. VE MÜHENDiSLER - MiM. VE MÜH.ODASINDAN            belge almalıdırlar.
 

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

turistik-vize-secenek Evli olan  yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi  yada bu bilgilerin  hepsini  içeren Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli  Nüfus kayıt örneği 

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

turistik-vize-secenek Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa ve  var ise schengen vizelerinin fotokopilerini görmek istemektedir!! 11- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Enaz 1 Ay süresi  bulunan Seyahat sağlık sigortası poliçesi. Aile ziyaretinde  bulunacak  yolculardan  Orjinal  ve Yabancılar  polisinden onaylı davetiye istenmektedir

Turistik Vize / Devlet Dairesinde Çalışanlar (Resmi Kurum)

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş  tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize  sayfasının bulunması  gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile  ''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır.Çocukları olan yolcular  formda mutlaka belirtmelidirler)

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş-- Rötuşsuz ve arka fonu beyaz  Biometrik özelliklere sahip 2 adet  resim.

turistik-vize-secenek  Bulgaristan Başkonsolosluğuna  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Bağlı bulunduğu makamdan o kurumda çalıştığına dair  yazı

turistik-vize-secenek Resmi kurum görev kimlik kartının önlü - arkalı  fotokopisi

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

turistik-vize-secenek Evli olan  yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi  yada bu bilgilerin  hepsini  içeren Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli   Nüfus kayıt örneği 

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

turistik-vize-secenek Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini  gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa ve var ise schengen vizelerinin fotokopilerini görmek istemektedir!! 11- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Enaz 1 Ay süresi  bulunan Seyahat sağlık sigortası poliçesi.Aile ziyaretinde  bulunacak  yolculardan  Orjinal  ve Yabancılar  polisinden onaylı davetiye istenmektedir

Turistik Vize / Emekliler

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş  tarihinden  itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile  ''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır. Çocukları olan yolcular  formda mutlaka belirtmelidirler) .

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş-- Rötuşsuz ve arka fonu beyaz  Biometrik özelliklere sahip 2 adet  resim. 

turistik-vize-secenek  Bulgaristan Başkonsolosluğuna  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Emeklilik cüzdanı fotokopisi

turistik-vize-secenek Emeklilik maaşı aldığı banka kartı ve/veya  banka cüzdanının fotokopisi 

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

turistik-vize-secenek Evli olan  yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi  yada bu bilgilerin  hepsini  içeren       Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli   Nüfus kayıt örneği 

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

turistik-vize-secenek Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa ve var ise schengen vizelerinin fotokopilerini görmek istemektedir!! 11- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Enaz 1 Ay süresi  bulunan Seyahat sağlık sigortası poliçesi. Aile ziyaretinde  bulunacak  yolculardan  Orjinal  ve Yabancılar  polisinden onaylı davetiye istenmektedir

Tursitik Vize / Ev Hanımları

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş  tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile  ''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır. Çocukları olan yolcular  formda mutlaka belirtmelidirler.

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş-- Rötuşsuz ve arka fonu beyaz  Biometrik özelliklere sahip 2 adet  resim. 

turistik-vize-secenek Tüm masrafların eşi tarafından karşılanacağını belirten Bulgaristan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Eşine  ait iş evrakları  

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)   7- Evli olan  yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi  yada bu bilgilerin  hepsini  içeren         Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli   Nüfus kayıt örneği

turistik-vize-secenekT.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

turistik-vize-secenek Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini  gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa ve var ise schengen vizelerinin fotokopilerini görmek istemektedir!! 10- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Enaz 1 Ay süresi  bulunan Seyahat sağlık sigortası poliçesi. Aile ziyaretinde  bulunacak  yolculardan  Orjinal  ve Yabancılar  polisinden onaylı davetiye istenmektedir

Turistik Vize / Öğrenciler

turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş  tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile   ''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır. Çocukları
     olan yolcular  formda mutlaka belirtmelidirler.

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş-- Rötuşsuz ve arka fonu beyaz  Biometrik özelliklere sahip 2 adet  resim. 

turistik-vize-secenek Ebeveynler tarafından imzalı Bulgaristan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

turistik-vize-secenekMuvafakatname; Konsolosluk tek başına yada Anne-babadan herhangi birisi ileseyahat  edecek 0-18 arası çocuklar için, Noter onaylı MUVAFAKATNAME istemektedir.

turistik-vize-secenek Ebeveyn’lere ait iş evrakları

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

turistik-vize-secenekT.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

turistik-vize-secenek Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini  gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa ve  var ise schengen vizelerinin fotokopilerini görmek istemektedir!! 11- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenekEnaz 1 Ay süresi  bulunan Seyahat sağlık sigortası poliçesi. Aile ziyaretinde  bulunacak  yolculardan  Orjinal  ve Yabancılar  polisinden onaylı davetiye istenmektedir

afganistan

BULGARiSTAN TiCARi ViZE

Ticari Vize / Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

------Konsolosluk  Ticari vize başvurularında  tüm yolcuları görüşmeye çağırmaktadır.!
 
turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş  tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize  sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile   ''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenekVize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır) Çocuk sahibi olan yolcular  formda mutlaka belirtmelidirler.

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş--Rötuşsuz  ve Arka fonu beyaz Biometrik özelliklere sahip 2 adet  resim.

turistik-vize-secenek Davetiye (Orjinal  ve Yabancılar  polisinden onaylı olarak istenmektedir.

turistik-vize-secenek Şirket antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Bulgaristan  Başkonsolosluğuna  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic. veya San. Odası - son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi 

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

turistik-vize-secenek Evli olan  yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi  yada bu bilgilerin  hepsini  içeren Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli Nüfus kayıt örneği !!

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini  gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa ve  var ise schengen vizelerinin fotokopilerini görmek istemektedir!!

turistik-vize-secenek Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Enaz 1 Ay süresi  bulunan Seyahat sağlık sigortası poliçesi.(Bkz:Seyahat sağlık sigortası)

Ticari Vize / SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

-----Konsolosluk  Ticari vize başvurularında  tüm yolcuları görüşmeye çağırmaktadır.!
 
turistik-vize-secenek Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Süresi seyehatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat  edecek kişi kadar boş vize sayfasının  bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile ''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

turistik-vize-secenek Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi eksiksiz olarak doldurup imzalamalıdır) Çocuk  sahibi  olan yolcular  formda mutlaka belirtmelidirler.

turistik-vize-secenek Yeni çekilmiş--Rötuşsuz  ve Arka fonu beyaz Biometrik özelliklere sahip 2 adet  resim. 

turistik-vize-secenek Davetiye (Orjinal  ve Yabancılar  polisinden onaylı olarak istenmektedir.)

turistik-vize-secenek Şirket antetli kağıdına - kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Bulgaristan Başkonsolosluğuna  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

turistik-vize-secenek Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)

turistik-vize-secenek Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic. veya San. Odası - son 3 ay tarihli)

turistik-vize-secenek Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

turistik-vize-secenek Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi 

turistik-vize-secenek SSK işe giriş bildirgesi (yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda bir önceki çalıştığı  işyerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir) 11- Maaş Bordrosu (Son 3 ay)

turistik-vize-secenek SSK' lı  Hizmet Dökümü  

turistik-vize-secenek Banka hesap cüzdanları fotokopisi (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)   14- Evli olan  yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi  yada bu bilgilerin  hepsini  içeren         Nüfus dairesinden alınmış  yeni tarihli  Nüfus kayıt örneği !!

turistik-vize-secenek T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

turistik-vize-secenek Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini  gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa ve var ise schengen vizelerinin fotokopilerini görmek istemektedir!! 17- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

turistik-vize-secenek Enaz 1 Ay süresi  bulunan Seyahat sağlık sigortası poliçesi.(Bkz:Seyahat sağlık sigortası)

 

Bulgaristan Vizesi, Bulgaristan Vize Evrakları, Bulgaristan Vize Formu, Bulgaristan Konsolosluğu